Супи, смузі, соуси, коктейлі – це все Ви зможете приготувати завдяки занурювальним блендерам, які стануть витонченим і корисним доповненням до Вашої кухні. Блендери здатні перетворити багато інгредієнтів до однорідної консистенції за пару секунд.
Блендер – це відмінна альтернатива кухонного комбайну, так як функції практично ті ж самі, але при цьому він значно дешевше і сам по собі більш універсальний. І в порівнянні зі стаціонарними блендерами, ручні блендери набагато зручніші і компактніші.
Бренд MAGIO представляє ручний блендер MG-646, що дозволить Вам урізноманітнити Ваше меню і приготувати Ваш новий кулінарний шедевр.
Одним з головних показників блендера є його потужність. Потужність блендера MG-646 становить 800 Вт, що забезпечує безшумну ефективну і потужну роботу протягом тривалого часу.
Блендер може працювати на 13 швидкостях з плавним регулюванням. Перемикач знаходиться на рукоятці приладу, що дуже зручно – ви можете вибирати потрібну швидкість, керуючи блендером однією рукою.
Погружна частини виконана з міцної нержавіючої сталі, як і ніж, що є запорукою стійкості до зношування і довговічності. Легко приєднується до корпусу блендера і також дуже легка в очищенні – досить просто підставити під теплий струмінь води. За допомогою цієї насадки виходять неймовірні коктейлі з фруктів, зелені і овочів; можна сміливо пюріровати різноманітні каші і супи-пюре як для маленьких дітей, так і для дорослих. Ножі подрібнювача розташовані під таким кутом і заточені так гостро, що дозволяють дуже швидко подрібнити продукти, наприклад, подрібнити м’ясо в фарш, соус з томатів і перцю або заправку для борщу.
У комплект входить пластиковий мірний стакан.
Ці властивості в поєднанні з компактним і яскравим дизайном роблять блендер незамінним помічником на вашій кухні.
Ранковий фруктовий смузі
Інгредієнти на 1 порцію:
– Банани-1 штука
– Ківі-2 штуки
– Малина заморожена-100 г
– Фундук -10 штук
– Мед квітковий-1 столова ложка
Спосіб приготування:
♦ Пюріровати фрукти в блендері, за допомогою насадки для блендера, попередньо порізавши кубиками, окрім малини.
♦ Горіхи збити за допомогою насадки для блендера (щоб залишилася дрібна крихта).
♦ Вилити смузі в стакан, додати мед, посипати горіхами, перемішати.
Грейпфрутовий смузі
Інгредієнти на 2 порції:
– Сік грейпфрутовий свіжовичавлений – 100 мл
– Консервований ананас – 400 г
– Йогурт натуральний – 200 г
– Цукор ванільний – 1 чайна ложка
Спосіб приготування:
♦ Збити за допомогою насадки для блендера всі інгредієнти (ананаси разом з сиропом) і додати при цьому невелику кількість льоду.
♦ Перелити в стакан і подавати на стіл