Що відрізняє чашку доброї кави від чудової? Це недавно мелені кавові зерна. І немає нічого приємнішого, ніж використовувати кавомолку для подрібнення власних кавових зерен.

Ви, мабуть, бачили автоматичні кавомолки на ринку або в місцевому кафе. Такі кавомолки допомагають прискорити процес приготування і насолодитися ним від подрібнення зерен до готової чашки кави. Автоматичні кавомолки – це абсолютно унікальний гаджет.

Чому не варто молоти в кавомолці нічого, крім кави?

У ній не можна подрібнювати нічого іншого, типу перцю або панірувальних сухарів, оскільки кава моментально сприйме запахи і смак інших продуктів, і напій буде зіпсований.

У кавомолці також заборонено молоти цукор, так як кавомолка швидко вийде з ладу. При помолі ножі нагріваються і цукор сильно плавиться, що призводить до несправності приладу.

Якщо подрібнювати перець або інші продукти, то для цієї мети краще завести окремий подрібнюючий прилад. Так як ідеально вичистити ви її після кожного продукту не зможете, тому можливо, ваша кава буде зі сторонніми запахами. З цієї ж причини не варто використовувати кухонні комбайни. Їх кавомолка придатна як раз для всяких там сухарів і цукру.

Тому кращий варіант, молоти в кавомолці тільки каву, якщо ви хочете дійсно в повній мірі насолодитися смаком і ароматом цього напою і продовжити життя вашого приладу.

Бренд MAGIO представляє Вам кавомолку MG-200.

Кавомолка MG-200 з ножами із нержавіючої сталі наповнить кухню чудовим ароматом меленої кави. Стильний білий колір – безпрограшне рішення, яке стане оригінальним акцентом в інтер’єрі Вашої кухні. Потужність приладу складає 150 Вт, що дозволяє якісно подрібнити зерна і приготувати смачну каву. Кавомолка має відсік для зберігання шнура, що дозволяє комфортно зберігати кухонний прилад в шафі. Плавний пуск двигуна і корпус з приємного на дотик високоякісного пластику гарантують надійність і довговічність.

Ви вже купили ароматну каву в зернах, вподобану кавомолку і перед тим як почати таїнство приготування виникає питання: як правильно зробити помол кави?

♦ Грубий помол: грубий помол, з крупинками до 0,8 мм. Він добре підходить для заварювання в гейзерних кавоварках і френч-пресах. Час екстракції такої кави від 6 до 8 хвилин.

♦ Середній помол: вважається оптимальним і універсальним помолом кави, оскільки його можна використовувати для різних способів заварювання кави. Час екстракції від 4 до 6 хвилин.

♦ Тонкий помол: нагадує дуже дрібний пісок, трохи крупніше пудри. Найбільш підходить для заварювання кави в конусних, крапельних кавоварках і еспресо-машинах. Час екстракції кави тонкого помелу від 1 до 4 хвилин.

♦ Тонкий еспресо помол: спеціальний помол для еспресо-машин, в яких струмінь гарячої води пропускається через мелені зерна.

♦ Порошкоподібний, надтонкий помол: дуже дрібний помол з крупинками до 0,15 мм. Кавовий порошок, подрібнений практично в пил, швидко зможе увібрати в себе всі ароматичні масла. В основному його застосовують при варінні кави по-турецьки в джезві.

Більше інформації та більше моделей можна завжди подивитися в нашому каталозі: https://magio.ua/product_category/texnika-dlya-kuxni/kavomolki/