Сьогодні світ електричних чайників дуже різноманітний і часом вирішити на якому чайнику все ж зупинити свій вибір буває складно.
Всі вони відрізняються по дизайну, моделі, бренду, матеріалу і по функціям.
Одним з важливих моментів при виборі чайника є матеріал, з якого він виготовлений. У цій статті піде мова про переваги чайників з подвійними стінками.
Бренд MAGIO поліпшив не тільки оболонку, а й внутрішню частину чайників і представляє Вам двошаровий чайник-термос MG-515N об’ємом 1,7 л з нержавіючої сталі.
До речі, сталь марки AISI 304, яка витримує підвищення температури до 900 ° за Цельсієм.
У чому ж переваги даного чайника?
Завдяки подвійним стінкам чайник швидко закипає, а вода довго залишається гарячою.
♦ Внутрішня колба, кришка і носик виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, сумісної з харчовими продуктами, що забезпечує чистоту води і розраховані на довгий термін служби.
♦ А зовнішній корпус з термостійкого пластика. За рахунок цього при роботі чайник менше нагрівається зовні, його температура не перевищує 70 °, що виключає можливість опіку, а, також, завдяки такому корпусу чайник нагрівається набагато швидше, заощаджуючи електроенергію і час.
При натисканні кнопки механізм відкривання кришки спрацьовує м’яко і плавно, виключаючи розбризкування конденсату з кришки. Корпус чайника повертається на 360 °, забезпечуючи тим самим доступність до ручки з будь-якого боку. Шнур компактно «ховається» під підставкою, на якій розміщується корпус чайника. Прихований нагрівальний елемент гарантує надійність і простоту очищення чайника, а вбудований контроллер захищає від перегріву і включення без води. Місткості чайника в 1,7 л більш ніж достатньо, вистачає на велику сім’ю, але при цьому не робить чайник важким і громіздким, так що навіть дитина зможе утримати його в одній руці, а потужність в 2200 Вт робить його супер швидко скипаючим чайником.
ЦЕЙ ЧАЙНИК В ЯСКРАВО-ЖОВТОМУ КОЛЬОРІ НЕ ТІЛЬКИ ШВИДКО ДОПОМОЖЕ ВАМ ЗАКИП‘ЯТИТИ ВОДУ, АЛЕ Й СТАНЕ ОРИГІНАЛЬНИМ АКЦЕНТОМ В ІНТЕР‘ЄРІ ВАШОЇ КУХНІ!
Холодний чай з апельсинами
Інгредієнти:
– Апельсин – 2 шт
– Лимон -1 шт
– Цукор – 3 ст. л.
– Чай зелений – 1 ст. л.
– Лід (кубиками) – 2 пакет.
– Вода
Спосіб приготування:
Видавити сік з 1,5 апельсинів і половинки лимона.
Порізати половину лимона і половину апельсина кружечками, покласти в глечик.
Заварити зелений чай, потім його процідити, щоб не було чаїнок, додати цукор.
Беремо лід і викладаємо в глечик
Додаємо злегка охолоджений чай
Додаємо мінеральної води без газу, хвилин на 10 відправити в холодильник, і можна смакувати.
Гранатовий чай
Інгредієнти:
– Чай чорний (заварка) – 1 ст. л.
– Сік гранатовий – 100 мл
– Цукор коричневий – 1 ст. л.
– Вода – 200 мл
Спосіб приготування:
Заварюємо чорний чай звичним для вас способом. Охолоджуємо заварку.
У склянки насипаємо коричневий цукор за смаком.
У склянки наливаємо заварку, сік. Пропорції приблизно 1: 2.
Додаємо трохи льоду.
Доливаємо воду, пробуємо. Якщо потрібно, коригуємо.
Можна подавати. Смачний, кисло-солодкий, злегка терпкий напій.