Електросушка- перша помічниця на кухні!

 

  •    Згадайте літні дні: сонце, різноманітність фруктів, ягід, овочів та трав! Кожний місяць тішить чимось новеньким: солодкими абрикосами у червні, кислими ягідками та пахучими травами у липні та медовими кавунами і динями у серпні. Продовжити овочево-фруктову феєрію, без сумніву, хочеться і до зимової пори.  Але від пластмасових фруктів і овочів, придбаних у супермаркеті дуже мало користі, та й смак значно поступається сезонним фруктам. В соках – надлишок цукру та нестача клітковини. Консервування, на жаль, теж не вихід із положення: оригінальний смак плодів в процесі обробки значно погіршується, та й користь від консервування зводиться до нуля. Однак вихід все ж таки існує. Та Ви вже й самі знаєте про нього. Найкращий спосіб збереження продуктів з кулінарної точки зору - це сушка! 
  •    Цей пристрій – найкраща альтернатива обтяжливому ручному процесу сушіння.  З використанням цього апарату Вам не потрібно постійно хвилюватися через дощ, комах або пил. Принцип користування доволі простий: вимив, висушив, нарізав тоненько продукт, поклав до сушильного апарату та спокійно займайся своїми справами. Кращого способу сушіння без втрати корисних якостей овочів та фруктів, а, також, економії власного часу не знайдеш. І це все при умові помірного споживання електричної енергії. Наприклад, електросушилка  Magio MG-350 або MG-351, з потужністю  260 Вт  є доволі економною в споживанні електричної енергії. Ця невелика на вигляд помічниця має переконливий потенціал. Завдяки місткому об’єму та розподільним секціям, які виготовлені із харчового пластика,  пристрій дозволяє  сушити декілька видів фруктів або овочів одночасно.
  •  
  • То чому ж саме електросушилка MAGIO?
  •  
  •    Тому що принцип дії сушильного апарату працює таким чином, що повітря, яке нагрівається від печі, циркулює між секціями та поступово висушує продукт, але користь фруктів та овочів при цьому не втрачається. Купуючи сушилку, Вам більше не доведеться бігати по подвір’ю з тацями, «в’ялити» себе та безцінні   продукти під радіоактивними променями сонця та «обробляти» їх пилом. Більше не буде злив, комах та пилу,а отже, не буде задубілих фруктів невизначеного кольору!Ви здивуєтесь, коли дізнаєтеся наскільки все легко та просто. Але сушіння овочів та фруктів в сушильному апараті ще не межа! Регулюючи температурний режим, діапазон якого змінюється від 35 до 70 градусів по Цельсію, Ви маєте можливість заготовлювати взапас не тільки овочі, фрукти, ягоди та трави, а й гриби, м'ясо та рибу. Сушити можна будь-який продукт, що утримує вологу.
  •    Наостанок, хотілося додати, що сушені дині та кавуни - ласощі, які з успіхом стануть неймовірним замінником цукеркам та іншим солодощам та забезпечать Вам славу майстер – шефа. Обирайте тільки корисні та якісні продукти. І будьте здоровими!