Популярність такого напою, як кава не губиться століттями. Кава-це вже не просто напій. Це традиція. Зараз існує безліч машин для приготування кави, але, мабуть, найсмачніша кава, приготована в еспресо-кавоварках. Бренд MAGIO має великий вибір кавоварок серії еспресо. Принцип роботи кавоварки полягає в тому, що гаряча (але не кипляча) вода проходить через спресовану каву і цей процес займає, в загальному, секунд 15, але за цей час виділяється найбільша кількість ароматичних речовин і корисних мікроелементів.

Кавоварки еспресо MAGIO відповідають всім критеріям хороших еспресо-машин:

Рівень тиску пари в кавоварках становить 15 БАР, що дозволяє приготувати чашечку еспресо за короткий час. Наявність насадки капучинатора дозволяє приготувати смачний капучино або латте! Достатньо лише занурити насадку капучинатор в молоко і ви отримаєте ніжну молочну піну. До речі, насадка капучинатора – знімна, що дозволяє її легко очистити, просто сполоснувши у воді, а сам паропровід протерти вологою серветкою.

Знімна капсула, в яку закладають мелену каву, виготовлена ​​зі сталі, що дозволяє каві краще прогрітися і дати аромат. Відмітки на внутрішній стороні капсули (-2, -4) підказують яка кількість мелених зерен потрібно закладати для 2 чашок кави і 4 чашок кави відповідно. Варто відзначити, що найбільш запашна кава виходить тільки з свіжомелених зерен. В цьому Вам допоможе лінійка кавомолок MAGIO.


ІРЛАНДСЬКА КАВА

Інгредієнти на 3 порції:

– 4 маленькі чашечки гарячої кави

– 2 десертні ложки цукру

– 1 десертна ложка води

– 9 десертних ложок вершків

– 6 десертних ложок ірландського віскі

Спосіб приготування:

♦ Для приготування за нашим рецептом ірландської кави додайте цукор в воду і закип’ятіть протягом 1 хвилини.

♦ Приготуйте каву еспресо в кавомашині MAGIO.

♦ Додайте в гарячу каву віскі і прокип’ячений цукор, розмішайте і перелийте в товстостінні келихи.

♦ Злегка збийте вершки і повільно влийте в кожну склянку по 3 ложечки.

♦ Для додаткового аромату можна додати Grand Manier або кальвадос.


КАВА ПО-ВІДЕНСЬКИ З МОЛОКОМ

Інгредієнти на 2-3 порції:

– 100 мл свіжоприготованої кави еспресо

– 200 мл гарячого шоколаду

– 9 десертних ложок збитих вершків

Спосіб приготування:

♦ Для приготування капучіно по-віденськи зваріть за допомогою кавомашини MAGIO 100 мл еспрессо, використовуючи кавову суміш несильного обсмажування.

♦ Доведіть молоко до кипіння і поступово додайте в нього каву.

♦ Збийте вершки і викладіть зверху.

♦ Прикрасьте все шоколадною стружкою.


КОКОЧІНО

Інгредієнти на 1 порцію:

– 1 ст. ложка кави тонкого помолу

– 120-150 мл холодного молока

– 20 мл кокосового сиропу

Спосіб приготування:

♦ Для приготування кокочіно влийте в чашку для кави 20 мл кокосового сиропу.

♦ Зваріть 30-40 мл класичного еспресо або чорної кави, і перелийте в чашку з сиропом.

♦ Приготуйте вспінене молоко. Для отримання молочної піни використовуйте капучінатор для молока

♦ Завершальним етапом в приготуванні кокочіно є вливання молока в каву. За допомогою легких рухів пітчера на поверхні кави можна сформувати різноманітні фігури.

♦ Подавати кокочіно рекомендується в чашках для капучіно