Популярність такого напою, як кава не губиться століттями. Кава-це вже не просто напій. Це традиція. Зараз існує безліч машин для приготування кави, але, мабуть, найсмачніша кава, приготована в еспресо-кавоварках. Бренд MAGIO має великий вибір кавоварок серії еспресо. Принцип роботи кавоварки полягає в тому, що гаряча (але не кипляча) вода проходить через спресовану каву і цей процес займає, в загальному, секунд 15, але за цей час виділяється найбільша кількість ароматичних речовин і корисних мікроелементів.
Кавоварки еспресо MAGIO відповідають всім критеріям хороших еспресо-машин:
Рівень тиску пари в кавоварках становить 15 БАР, що дозволяє приготувати чашечку еспресо за короткий час. Наявність насадки капучинатора дозволяє приготувати смачний капучино або латте! Достатньо лише занурити насадку капучинатор в молоко і ви отримаєте ніжну молочну піну. До речі, насадка капучинатора – знімна, що дозволяє її легко очистити, просто сполоснувши у воді, а сам паропровід протерти вологою серветкою.
Знімна капсула, в яку закладають мелену каву, виготовлена зі сталі, що дозволяє каві краще прогрітися і дати аромат. Відмітки на внутрішній стороні капсули (-2, -4) підказують яка кількість мелених зерен потрібно закладати для 2 чашок кави і 4 чашок кави відповідно. Варто відзначити, що найбільш запашна кава виходить тільки з свіжомелених зерен. В цьому Вам допоможе лінійка кавомолок MAGIO.
ІРЛАНДСЬКА КАВА
Інгредієнти на 3 порції:
– 4 маленькі чашечки гарячої кави
– 2 десертні ложки цукру
– 1 десертна ложка води
– 9 десертних ложок вершків
– 6 десертних ложок ірландського віскі
Спосіб приготування:
♦ Для приготування за нашим рецептом ірландської кави додайте цукор в воду і закип’ятіть протягом 1 хвилини.
♦ Приготуйте каву еспресо в кавомашині MAGIO.
♦ Додайте в гарячу каву віскі і прокип’ячений цукор, розмішайте і перелийте в товстостінні келихи.
♦ Злегка збийте вершки і повільно влийте в кожну склянку по 3 ложечки.
♦ Для додаткового аромату можна додати Grand Manier або кальвадос.
КАВА ПО-ВІДЕНСЬКИ З МОЛОКОМ
Інгредієнти на 2-3 порції:
– 100 мл свіжоприготованої кави еспресо
– 200 мл гарячого шоколаду
– 9 десертних ложок збитих вершків
Спосіб приготування:
♦ Для приготування капучіно по-віденськи зваріть за допомогою кавомашини MAGIO 100 мл еспрессо, використовуючи кавову суміш несильного обсмажування.
♦ Доведіть молоко до кипіння і поступово додайте в нього каву.
♦ Збийте вершки і викладіть зверху.
♦ Прикрасьте все шоколадною стружкою.
КОКОЧІНО
Інгредієнти на 1 порцію:
– 1 ст. ложка кави тонкого помолу
– 120-150 мл холодного молока
– 20 мл кокосового сиропу
Спосіб приготування:
♦ Для приготування кокочіно влийте в чашку для кави 20 мл кокосового сиропу.
♦ Зваріть 30-40 мл класичного еспресо або чорної кави, і перелийте в чашку з сиропом.
♦ Приготуйте вспінене молоко. Для отримання молочної піни використовуйте капучінатор для молока
♦ Завершальним етапом в приготуванні кокочіно є вливання молока в каву. За допомогою легких рухів пітчера на поверхні кави можна сформувати різноманітні фігури.
♦ Подавати кокочіно рекомендується в чашках для капучіно