Увага! У даній кавоварці рекомендуємо використовувати каву середнього помолу.
ЧИЩЕННЯ ФІЛЬТРА ДЛЯ КАВИ
Увага! Якщо фільтр для кави (13) почав погано пропускати каву або в напої перестала утворюватися пінка. Можливо забита сітка для кави (13) і її необхідно прочистити.
- Дістаньте фільтр для кави (13) з тримача фільтра (12).
- Відкрутіть три гвинти скріплюючі всі деталі фільтра.
- Очистіть дані деталі губкою і / або щіточкою в теплій воді поки не зникнуть все засмічення.
- Будьте обережні при митті фільтра для кави, щоб не пошкодити його.
- Після в тому ж порядку зберіть всі деталі фільтра, закріпіть гвинтами і встановіть в тримач фільтра (12).
- Кавоварка знову готова до використання.
НЕСПРАВНОСТІ, ЇХ ПРИЧИНИ І МЕТОДИ УСУНЕННЯ
Несправність | Причина | Метод усунення |
Кавоварка не включається | В розеткі відсутня напруга.
Вилка не до кінця вставлена в розетку. |
Переконайтеся, що розетка працює.
Перевірте, чи до кінця вставлена вилка в розетку. |
Вода витікає з нижньої частини кавоварки | Піддон для води переповнений.
|
Злийте воду з піддону. |
Витік кави з тримача фільтра | Нещільне прилягання фільтра до ущільнювача в бойлері, мелена кава потрапила на края фільтра. | Очистіть края фільтра.
|
Приготована кава має сторонній запах | Неправильний процес видалення накипу в бойлері кавоварки.
Неправильне зберігання кави. |
Зверніться до пунктів «Підготовка до роботи», «Видалення накипу», і виконайте їх кілька разів.
Використовуйте свіжомелену каву. Зберігайте каву в сухому, прохолодному місці. |
Пара не збиває молоко | Низька температура пари.
Ємність надто велика або не придатного розміру.
Ви використовували знежирене молоко. |
Збивайте молоко тільки після того, як загориться індикатор (5).
Для збивання молока, використовуйте вузький високий посуд.
Використовуйте тільки незбиране молоко, жирністю 4-6%. |
Кавоварка не вимикається з кнопки, а вимикається лише при витягуванні вилки з розетки | Ккавоварка оснащена захистом від випадкового виключення. | Натисніть і утримуйте протягом декількох секунд кнопку ON / OFF (14). |
Кава готується без пінки | Особливість сорту кави. Використовується неправильний помол кави. Забита сітка для кави (13) | Змініть сорт кави. Приготуйте каву використовуючи інший помол. Зверніться до розділу чистка фільтра для кави. |